Zodra je baby geboren is vraagt die veel tijd en aandacht; jij bent verantwoordelijk, de baby is totaal afhankelijk van jou. Dat is voor iedereen wennen: je dag en nacht worden grotendeels beheerst door dat kleine mensje: ineens ben je ’n ouder geworden.

  Het krijgen van een kindje is niet niks en wellicht zit je met allerlei vragen over van alles en nog wat. Misschien ben je ook benieuwd hoe andere ouders in dezelfde situatie het doen.

  GGD biedt je de mogelijkheid om tijdens 3 bijeenkomsten met andere jonge ouders hierover te praten. Je kunt ervaringen uitwisselen en al je vragen voorleggen.

  De Jeugdverpleegkundige  ( Ellen Wijgergangs ) van het consultatiebureau geeft tijdens deze bijeenkomsten ondersteuning. Zij geeft antwoorden op de vragen en helpt je om zo goed en positief mogelijk om te gaan met je kindje.

  Onderwerpen zijn: voeden, slapen, ritme van je kind, huilen, troosten, de ontwikkeling van je baby, spelen en praten met je baby, de lichaamstaal van je baby. Bij dit alles staat het uitwisselen van jullie ervaringen van het ouderschap en de bevalling centraal.

  De drie bijeenkomsten vinden plaats op het Consultatiebureau Palmboomstraat

  Drie bijeenkomsten:

  vrijdagochtend  08 – 15 – 22 februari  2019

  Tijd: van 09.30 - 11.00 uur

  Locatie:

  CB Palmboomstraat

  Palmboomstraat 127

  5213 VG  DEN BOSCH

  Telefoonnummer:

  info bij jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau

  E-mailadres:

  Mail ons >