Sterker door de Krachtgroep

  Iedereen maakt lastige periodes door in het leven.  Meestal kom je er zelf uit, maar soms is het verstandig om je problemen te delen met anderen.  Dat kan in een Krachtgroep.  Daarin ondersteunen mensen elkaar.  Met elkaar werk je stapsgewijs aan je eigen oplossing.

  In de Krachtgroep breng je samen met andere deelnemers in kaart hoe je situatie eruit ziet.  Van daaruit ga je kijken welke vraag je als eerste aan gaat pakken.  Je leert hoe je zelf en samen met mensen uit je omgeving aan een oplossing kunt werken.  Je ontdekt je eigen kwaliteiten  en leert hoe je je probleem op een andere manier aan kunt pakken.


  Waarom deze groep?

  Door de Krachtgroep leer je om met  andere ogen naar je situatie te kijken en kun je ervaringen met anderen delen.  Dit geeft motivatie en vertrouwen en helpt je om een antwoord op je vraag te vinden.  Je gaat zelf, met ondersteuning van de andere deelnemers en de trainers (maatschappelijk werkers) aan de slag met het maken van jouw plan.  Je leert zelf oplossingen te vinden.

   

  Voor wie is de Krachtgroep?

  De Krachtgroep is er voor mensen die in het dagelijks leven te maken krijgen met een probleem of uitdaging.  Het kan hierbij gaan om relatieproblemen, de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, financiële problemen, (en) kwesties rond huisvesting, werk of school, gezondheid of eenzaamheid. 

  De Krachtgroep is er voor iedereen, wel van belang dat je de Nederlandse taal spreekt.

  De training bestaat uit vier bijeenkomsten van 2,5 uur. De groep wordt wisselend overdag of in de avond gegeven.

  Er zijn geen kosten aan verboden.

  Er wordt telefonisch contact met u op genomen om te onderzoeken of de krachtgroep bij u past. In overleg wordt besloten of u kunt deelnemen aan de groep.

  De groep wordt gegeven op verschillende locaties in de stad en regio. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt een passende locatie, dag en tijd gekozen.

  Telefoonnummer:

  088 0237500
  maandag t/m vrijdag

  E-mailadres:

  Mail ons >

  bel me over deze training

  call-me-iconCreated with Sketch.Page 1Created with Sketch.
  verstuur

  ik heb een vraag over deze training

  question-mark-iconCreated with Sketch.?question-icon-smallCreated with Sketch.?
  verstuur