Iedereen krijgt in zijn leven op een bepaald moment met het verlies van een naaste te maken. De dood hoort bij het leven, met verdriet en rouw als gevolg. Soms kunt u zich hierin erg alleen voelen staan. Een groep rouwbegeleiding kan u hierbij helpen.

  Programma

  Verdriet en rouw zijn normale en natuurlijke reacties op het verlies van een naaste. Wanneer u zich hierin alleen voelt staan, kan het fijn zijn van lotgenoten steun te krijgen in uw situatie en van elkaar te horen hoe je, ondanks het verdriet, verder gaat. Mensen die in dezelfde situatie zitten hebben aan een half woord genoeg. Rouwbegeleiding stelt u in staat naar uzelf te luisteren. In de groep wordt stilgestaan bij de mooie en moeilijke momenten rondom het overlijden en de bijbehorende gevoelens. Maar er wordt zeker ook gekeken naar de toekomst.

  Voor wie?

  De groep is bedoeld voor mensen die een ingrijpend verlies hebben doorgemaakt en daar (nog steeds) de gevolgen van ondervinden. Het verlies is in principe minimaal 6 maanden geleden. Klachten als slaapproblemen, piekeren, futloosheid, moeite met communiceren en onzekerheid kunnen een rol spelen. Voor meer inhoudelijke informatie http://www.farent.nl

  Aantal: 4 bijeenkomsten van 2 uur en een terugkom-bijeenkomst na ongeveer een maand. De groep wordt overdag gegeven

  Kosten: geen

  Datums:

  Kennismakingsgesprek op 14 november (hiervoor wordt u uitgenodigd)

  Bijeenkomsten op:

  21 november 2019

  05, 12 en 19 december 2019 en

  09 januari 2020

  Tijdstip: van 09.30 - 11.30 uur

  Locatie: Farent, Rogier van der Weydenstraat 2 in Den Bosch

  Telefoonnummer:

  088-3686890
  (maandag t/m donderdag van 09.00 - 13.00 uur)

  E-mailadres:

  Mail ons >

  Aanmeldformulier

  bel me over deze training

  call-me-iconCreated with Sketch.
  verstuur

  ik heb een vraag over deze training

  question-mark-iconCreated with Sketch.?
  verstuur