Iedereen krijgt in zijn leven op een bepaald moment met het verlies van een naaste te maken. De dood hoort bij het leven, met verdriet en rouw als gevolg. Soms kunt u zich hierin erg alleen voelen staan. Een groep rouwbegeleiding kan u hierbij helpen.

  Programma

  Verdriet en rouw zijn normale en natuurlijke reacties op het verlies van een naaste. Wanneer u zich hierin alleen voelt staan, kan het fijn zijn van lotgenoten steun te krijgen in uw situatie en van elkaar te horen hoe je, ondanks het verdriet, verder gaat. Mensen die in dezelfde situatie zitten hebben aan een half woord genoeg. Rouwbegeleiding stelt u in staat naar uzelf te luisteren. In de groep wordt stilgestaan bij de mooie en moeilijke momenten rondom het overlijden en de bijbehorende gevoelens. Maar er wordt zeker ook gekeken naar de toekomst.

  Voor wie?

  De groep is bedoeld voor mensen die een ingrijpend verlies hebben doorgemaakt en daar (nog steeds) de gevolgen van ondervinden. Het verlies is in principe minimaal 6 maanden geleden. Klachten als slaapproblemen, piekeren, futloosheid, moeite met communiceren en onzekerheid kunnen een rol spelen. Voor meer inhoudelijke informatie http://www.farent.nl

   

  I.v.m. problemen met onze website kan er helaas niet online aangemeld worden. Stuur een berichtje aan dit e-mailadres rtc@ggdhvb.nl om een aanmeldformulier aan te vragen. 

  Aantal: 4 bijeenkomsten van 2 uur en een terugkom-bijeenkomst na ongeveer een maand. De groep wordt overdag gegeven.

  Kosten: geen

  Geplande datums

  Najaar 2023:

  DEZE GROEP IS VOL

  Op dinsdag van 15.00 - 17.00 uur , :

  05 - 12 en 19 december 2023
  09 januari en 06 februari 2024

   

  Alleen inwoners van de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Vught, Boxtel en Sint Michielsgestel mogen deelnemen aan onze trainingen!

  Aanmelden kan hieronder. Is de trainingen vol of staan er geen data vermeld, dan komt u op een wachtlijst te staan. U ontvangt hierover bericht.

  Telefoonnummer:

  088-3686890
  maandag t/m donderdag van 08.30 tot 12.30 uur

  E-mailadres:

  Mail ons >

  bel me over deze training

  call-me-iconCreated with Sketch.
  verstuur

  ik heb een vraag over deze training

  question-mark-iconCreated with Sketch.?
  verstuur