Online cursus Positief Opvoeden (Triple P) is een online programma voor opvoeder(s). Dit programma kan thuis gevolgd worden op elk eigen gekozen moment van de dag op een computer, tablet of smartphone. 
   

  Programma

  De cursus bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 30 minuten tot een uur, waarin de 17 opvoedstrategieën die Triple P kent aangeboden worden. Opvoedstrategieën zijn eenvoudige strategieën om positief gedrag te stimuleren en om ongewenst gedrag te voorkomen of te verminderen.
  Voorbeelden van deze strategieën zijn: positieve aandacht geven, prijzen, een positieve relatie opbouwen met je kind, nieuwe vaardigheden aanleren, een plan maken om problemen te voorkomen in risicovolle situaties en effectief ingrijpen bij ongewenst gedrag. Naast bovenstaande is er aandacht voor het toepassen van deze principes in specifieke situaties, opvoeden als team en hoe om te gaan met stress. 

  Voor wie?
  Het online programma is bedoeld voor zowel opvoeder(s) die (nog) geen opvoedproblemen ervaren hebben, maar zich willen verbeteren in hun opvoedvaardigheden, als voor opvoeder(s) van kinderen die gedragsproblemen vertonen. Dit programma is specifiek gericht op opvoeder(s) van kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar. Door dit programma te volgen, kun je je eigen werkboek samenstellen.

  Bij telefonische inschrijving of inschrijving per mail voor het programma ontvangt u de benodigde persoonlijke inloggegevens met een toegangscode.


   

  Bijeenkomsten

  Aantal: 8 wekelijkse online sessies van ongeveer 30 minuten tot een uur.

  Kosten: geen

  Telefoonnummer:

  088-3686890
  maandag t/m donderdag van 08.30 tot 12.30 uur

  E-mailadres:

  Mail ons >

  bel me over deze training

  call-me-iconCreated with Sketch.Page 1Created with Sketch.
  verstuur

  ik heb een vraag over deze training

  question-mark-iconCreated with Sketch.?question-icon-smallCreated with Sketch.?
  verstuur