Over de training

Wanneer kinderen ouder worden en de puberteit bereiken gaan ze steeds meer hun grenzen verleggen. Veel pubers trekken zich terug in hun eigen wereld en worden voor opvoeder(s) moeilijker te bereiken. Ze komen afspraken niet na of zijn opstandig. Dat kan thuis soms heftig botsen. Bij de één wat meer dan bij de ander. Het is dan fijn als je hier met andere opvoeder(s) over kan praten. Ervaringen delen en elkaar steun geven.

In de pubertijd is de rol van de opvoeder heel belangrijk, al lijkt dat soms van niet. Als opvoeder kan je veel betekenen voor je kind. Maar hoe doe je dat als je puber niet naar je wilt luisteren? Altijd maar op zijn kamer of achter de computer zit? Of hele dagen van huis weg is? Wanneer ze niet naar school willen? Hoe maak je contact met je puber? Met zijn of haar belevingswereld? Hoe maak je samen afspraken en hoe doen andere opvoeders dat?

Programma:

Opvoeders leren o.a.:

  • praten met je puber
  • zicht houden
  • grenzen stellen

Voor wie?

Opvoeder(s) met pubers.

Planning

Datums:

Tijd:

Locatie: Contour de Twern, St Ursula 12 in Boxtel

Aanmelden kan via cjg@boxtel.nl (ovv naam, adres, tel.nr en leeftijd kinderen)

Praktische informatie

Aantal bijeenkomsten: 4

Kosten: geen

Is de training vol of staan er geen datums vermeld, dan kom je op de wachtlijst te staan en houden we je op de hoogte van de planning.

Meld je aan voor de training

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Vragen? Neem contact op

Telefoonnummer
088 - 368 68 90
Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 12.30 uur
Bellen
E-mailadres
rtc@ggdhvb.nl
Stuur een e-mail