Een groep waar ruimte is voor jouw verhaal.
  - Kennismaken
  - Ruimte voor de persoonlijke verhalen
  - Hoe werkt dat, rouwen?
  - Reacties van de mensen om je heen
  - Gevoelens
  - Steun: wat helpt?
  - Afscheid: hoe nu verder?
   

  Jaarlijks overlijden in Nederland ongeveer 130.000 mensen. Dit betekent dat veel mensen te maken krijgen met het overlijden van een dierbare persoon. Iemand die heel belangrijk is voor jou. Bijvoorbeeld een partner, vader, moeder, broer, zus, kind, of goede vriend of vriendin.
  Iedereen rouwt op zijn eigen manier. Er is geen “goed” of “fout”. Rouw is een beetje zoals een vingerafdruk: voor iedereen persoonlijk en voor iedereen weer anders.
  Maar hoe gaat dat dan: rouwen? Wat betekent dit voor jou?
   

  Programma

  De titel van de groep zegt het al een beetje. Rouwen hoef je niet alleen te doen. Tijdens deze groep willen we uitleg geven over rouw. Ook willen we aandacht geven aan de persoonlijke verhalen van de deelnemers. Wie is er overleden? En hoe is dit gegaan? Hoe reageren de mensen om je heen? Wat (en wie) geeft jou steun, en hoe moet je nu verder? Wij hebben geen kant en klare antwoorden. Want nogmaals, iedereen heeft een eigen verhaal en iedereen rouwt op zijn eigen manier. Maar door het delen van ervaringen en het met elkaar bezig zijn met het onderwerp “rouw” is deze groep mogelijk een steun in de rug.

  Voor wie?

  Deze rouwgroep is voor volwassenen tussen de 21 - 85 jaar die in de afgelopen periode een dierbare zijn verloren. Voor diegene die wat meer tijd nodig heeft om informatie te verwerken en in groepsverband aan de hand van persoonlijke verhalen en thema's aan de slag wil met het onderwerp rouw & verlies. 

  Het verlies is in principe minimaal 6 maanden geleden.

  Bijeenkomsten

  Aantal: 7 bijeenkomsten van 1,5 uur

  Kosten: geen

   

   

  Telefoonnummer:

  088-3686890
  maandag t/m donderdag van 08.30 tot 12.30 uur

  E-mailadres:

  Mail ons >

  Aanmeldformulier

  bel me over deze training

  call-me-iconCreated with Sketch.Page 1Created with Sketch.
  verstuur

  ik heb een vraag over deze training

  question-mark-iconCreated with Sketch.?question-icon-smallCreated with Sketch.?
  verstuur