Ervaart u aanhoudende stressklachten? Wilt u de dagelijkse dingen met meer aandacht doen? Zit u regelmatig in een bepaalde flow die niet altijd lijkt te ondersteunen? Of heeft u het gevoel dat u op de automatische piloot vaart en zou u wel wat vaker meer willen genieten van de dingen die u doet?

  Er zijn diverse redenen te bedenken waarom we stress ervaren. Psychische en lichamelijke klachten kunnen het leven een stuk minder aangenaam maken. Zo ook de wisselvallige omstandigheden van het leven. Ze kunnen u beperken in het dagelijkse leven, waardoor u misschien minder goed functioneert.

  Programma
  Mindfulness is een vaardigheid om beter om te leren gaan met stress, angstgedachten, (chronische) pijn of bijvoorbeeld depressieve klachten.
  Het ontwikkelen van mindfulness kan ondersteunen bij het bewust om leren gaan met keuzes, gedachten, gevoelens en lichamelijke ervaringen. Mindfulness is een vaardigheid waarin ‘aandachtig zijn’ centraal staat.

  De workshop is een kennismaking met mindfulness.
  Inhoud van de workshop is informatief en neemt u mee in de pijlers van mindfulness. Ook zal er gezamenlijk geoefend worden in het doen van enkele meditatie oefeningen en het nabespreken daarvan.

  Voor wie?
  Volwassenen vanaf 18 jaar.
  U heeft interesse in mindfulness en wilt kennismaken met mindfulness. Misschien overweegt u om een volledige mindfulness training te volgen, maar is deze brug nog te groot. Kom een kijkje nemen in de keuken van een volwaardig mindfulnesstrainer.

  Kosten: Geen

  Datum: Nader te bepalen
   

   

  Telefoonnummer:

  088-3686890
  maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 12.30 uur

  E-mailadres:

  Mail ons >

  Aanmeldformulier